Merken Hooked on Walls | Berg&Berg

Hooked on Walls

Berg&Berg in Noordwijk, is de erkende interieuradviseur voor het stijlvolle behang van Hooked on Walls voor jouw regio. Hooked on Walls is een designer behangmerk met een uitgesproken eigen stijl. Smaakvol en tegelijk toegankelijk. De collectie is soms gedurfd, vaak verrassend en altijd net dat tikje anders. Woon je in de regio Noordwijk, Voorhout en Katwijk. Kom naar Berg&Berg in Noordwijk en maak kennis met deze bijzondere collectie. Onze opgeleide adviseurs helpen je graag.

Hooked on Walls een designer behangmerk

HookedOnWalls is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van hoogwaardig behang, met een focus op innovatief design en kwaliteit. Met een passie voor interieurinrichting en een scherp oog voor trends, biedt HookedOnWalls een uitgebreide collectie behang die voldoet aan diverse smaken en interieurvoorkeuren.

Het assortiment van HookedOnWalls omvat een breed scala aan behangontwerpen, variërend van moderne geometrische patronen tot klassieke florale motieven, en van subtiele texturen tot gedurfde prints. Elk stuk behang wordt zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met hoogwaardige materialen, waardoor klanten kunnen genieten van wandbekleding die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en gemakkelijk te installeren.

 

 

Wat HookedOnWalls onderscheidt, is niet alleen de esthetische aantrekkingskracht van hun behangcollecties, maar ook hun toewijding aan innovatie en klanttevredenheid. Het bedrijf blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van interieurdesign, wat resulteert in een dynamische en eigentijdse collectie die aansluit bij de wensen van de klant.

Met een reputatie voor excellentie en een passie voor creativiteit blijft HookedOnWalls een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardig behang om hun interieur mee te verfraaien. Of het nu gaat om het opfrissen van een hele kamer of het toevoegen van een opvallend accentwand, HookedOnWalls biedt een ruime keuze aan stijlvolle en inspirerende opties voor elke ruimte.

HookedOnWalls is niet zomaar een behangmerk. Het is gedurfd, verrassend en altijd met een eigenzinnige twist. Met een uitgesproken stijl die zowel smaakvol als toegankelijk is, bieden wij dessins die breed toepasbaar zijn, van privé-interieurs tot projectmarkten. In ons uitgebreide assortiment vindt iedereen behang naar zijn of haar smaak.

 

Ontwerpen met oog voor detail

De collecties worden ontwikkeld door een team van ervaren designers die niet alleen de ontwikkelingen in interieur- en modewereld volgen, maar er zelfs op vooruitlopen, waardoor ze bijdragen aan nieuwe trends. Elk nieuw ontwerp wordt met aandacht voor de kleinste details gecreëerd, en het kleurenpalet van onze collecties wordt zorgvuldig samengesteld. Het is dan ook geen verrassing dat (interieur)designers graag met HookedOnWalls werken.

 

 

 

Oordeel van de Arte groep

HookedOnWalls viert inmiddels meer dan 10 jaar aan creativiteit. Als onderdeel van de Arte Groep, een vooraanstaande Europese ontwerper en fabrikant van hoogwaardige muurbekleding met België als thuisbasis, delen wij een erfenis van kwaliteit, technische expertise, service en innovatie. Arte werd opgericht in 1981 en heeft wereldwijd een sterke reputatie opgebouwd.

 

 

 

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag:

Ik wil graag advies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

noordwijk@bergenberg.nl

Verstuur een bericht