140-vloeren_marmoleum_header.webp

Milieuvriendelijk marmoleum bij Berg&Berg in Noordwijk

Waarom kiezen voor marmoleum
product_vloeren-header

Gratis advies op maat bij Berg&Berg


Het vertalen van jouw wensen naar een mooi passend interieur kan best een uitdaging zijn. Hier hebben wij een oplossing voor!
vloeren_marmoleum_sfeer1920

"Marmoleum is de belichaming van veelzijdigheid en stijl, waarbij het niet alleen een uitstekende keuze is voor een eigentijds interieur, maar ook een duurzame en gezonde vloeroptie biedt die jarenlang meegaat."

 

 

Duurzame eigenschappen van marmoleum

Waarom niet bewust kiezen voor een duurzame en praktische vloer dit jaar? Marmoleum biedt niet alleen een prachtige vloer, maar ook een toewijding aan onze planeet en aan uzelf. Marmoleum wordt vervaardigd uit lijnolie en kalksteen, beide natuurlijke grondstoffen, waardoor het na 25-40 jaar volledig biologisch afbreekbaar is. Deze eigenschap sluit naadloos aan bij de groeiende trend van het gebruik van natuurlijke materialen. Naast zijn milieuvriendelijkheid is marmoleum ook een prachtige toevoeging aan elk interieur. Elk jaar worden nieuwe kleuren ontworpen, geheel in lijn met de laatste trends en woonwensen.

 

vloeren_marmoleum_sfeer1200_1

Professionele legservice voor marmoleum

Het leggen van een marmoleum vloer vereist vakmanschap en is geen eenvoudige klus. Onze vakmensen zijn opgeleid tot deskundige vloerenleggers en beheersen de technieken voor het leggen van marmoleum volledig. Zo maken zij van uw marmoleum vloer een droomvloer!

 

vloeren_marmoleum_sfeer1200_2

Op zoek naar een marmoleum vloer in de omgeving van Noordwijk, Voorhout en Katwijk?

Als experts op het gebied van interieur in de omgeving van Noordwijk, Voorhout en Katwijk kunnen we je perfect helpen. Kom langs bij Berg & Berg in Noordwijk voor meer informatie en advies over marmoleumvloeren.

 

vloeren_marmoleum_sfeer1200_3
styliste_slider_1920x600px_vloeren

Styliste aan het woord:

"Marmoleum is de natuurlijke keuze voor wie op zoek is naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. Met zijn rijke kleuren en duurzame materialen voegt marmoleum een vleugje tijdloze elegantie toe aan elke ruimte."

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag: